Снимка istockСамотни чужденки търсят ласки у нас, а България се нарежда

...
Снимка istockСамотни чужденки търсят ласки у нас, а България се нарежда
Коментари Харесай

Гларусите ликуват: Самотни чужденки, търсещи ласки, избират България за игриви пътешествия

Снимка istock

Самотни чужденки търсят милувки у нас, а България се подрежда в топ 5 на най-желаните дестинации за необвързани. Страната ни заема четвърто място в класацията на влиятелния уебсайт за резервации „ Хостелуърлд “, написа " Телеграф ", представен от Блиц.

„ През последните няколко години в пътуванията се обрисува една доста любопитна наклонност – 45% от дамите, които вършат резервации за отмора в друга страна, избират да пътуват сами. Желанията на необвързаните дами са извънредно разнородни, като те най-често се стопират на страни от Европа и Африка “, означават от уеб страницата. Самотните туристки пътуват най-вече до Куба, Никарагуа, Северна Африка, България и Гватемала.

Оказва се, че от ден на ден рисковано настроени чужденки избират да търсят приятна компания у нас. Така страната ни измества топ-дестинации като Португалия и екзотичната Шри Ланка.

„ Определено може да се каже, че има мода измежду жадните за нови култури и запознанства пътешественици. Те все по-често избират „ соло “ отмора в не чак толкоз известни и познати страни “, означават от „ Хостелуърлд “. Още преди да дойдат у нас жадните за завършения чужденки търсят българи в интернет. Те употребяват уеб сайтове за запознанства и обществени мрежи.

Най-често туристките се уреждат с компанията на нашенци посредством топприложението за необвързани „ Тиндър “. Там самотните дами си уреждат срещи с българи. В някои случаи задачата на запознанството е чужденките просто да се срещнат с локални хора, които да ги съпровождат в обиколките из клубовете и забележителностите в страната. Често обаче в ангажимента са включени и интимни милувки. По-заможните туристки даже оферират да заплатят всички разноски на нашенците, като им заплащат сметките и покриват разноските по хотелските стаи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР